ANKARA-B Ankara Beyaz İthal Porselen Kupa

ANKARA-B Ankara Beyaz İthal Porselen Kupa

₺ 106.00 + KDV
  • Ürün kodu: ANKARA-B
  • Stok Sorunuz
Açıklama


* Yükseklik : 92 mm
* Çap : 78 mm
* Hacim : 280 ml
* Ağırlık : 300 gr.
* Kupa Yüzeyi : 250 x 92 mm
* Süblimasyon transfer baskı yapabileceğiniz %80 Porselen %20 Seramik malzemeden üretilmiş Ultra beyaz renk kupa.
* Süblimasyon Porselen kupa UltraCoating AAA sınıftır.
* Kolisinde 45 adet kupa bardak bulunmaktadır. Kupa bardakları koli adedi ve katları şeklinde sipariş verirseniz kargoda kırılma riski azalacaktır.

* NOT: Bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur!

* BASKI TALİMATI:
Baskı derecesi ve süresi kullandığınız makine, transfer kağıdı, transfer mürekkebinin markası ve yaptığınız tasarıma göre değişiklik gösterebilir! Transfer kağıdını baskı işlemi bittikten 2 dakika sonra çıkarınız. Bu şekilde daha kaliteli sonuç alabilirsiniz.

* NOT: Kupalarımız Bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur. Fakat bulaşık makinelerinde kullanılan kimyasallardan dolayı, bütün ürünlerde olduğu gibi bu ürünlerde de çizilme ve solma gibi deformasyonların başlaması doğaldır.

* Kupalarımız porselen ve seramik malzemelerden üretildiği için Kargo ve Ambar firmaları tarafından sigortalı taşınamamaktadır. Bu nedenle kupanın nakliyeden kaynaklı tüm olabilecek hasarları alıcıya aittir. Firmamızın herhangi bir yükümlülüğü yoktur. Kupa siparişi verirken siparişlerinizi koli katları olarak verirseniz kupalarınızın nakliyeden kaynaklı olabilecek hasarlarını minimuma indirebilirsiniz.

Whatsapp ile teklif al Email ile teklif al

PROMOSYON Seramik ve Porselen Ürünler

Teklif Formu

Özer Promosyon

14 yılı aşkın süredir, promosyon sektörünün bir parçası olan firmamız, gerek ithalat gerek yerli imalat noktasında geniş ürün yelpazesi ile sektörde önemli bir konuma ulaşmıştır.